Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadın öpmek

Rüyada evli kadın öpmek

Rüyada evli kadın öpmek dertlerinin artacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadın öpmek gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Rüyada evli bir kadını öpmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına alamet eder.

Rüyada evli kadın öpmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada evli birini öpmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada evli adamı öpmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli erkeği öpmek çevresinin genişleyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının gelin olmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının evlendiğini görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments