Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olan birini gelinlikle görmek

Rüyada evli olan birini gelinlikle görmek

Rüyada evli olan birini gelinlikle görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olan birini gelinlikle gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Rüyada evli birini gelinlik giymiş görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlinin gelinlik giymek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli insanı gelinlikle görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet eder.

Rüyada evli biri gelinlik giymek zarar göreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadını gelinlikle görmek günahların af olacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giymek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birini gelinlik görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments