Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli erkeği öpmek

Rüyada evli erkeği öpmek

Rüyada evli erkeği öpmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada evli erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Rüyada evli erkeği öpmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada evli adamı öpmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadın öpmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadını öpmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli birini öpmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet eder.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kardeşle evli olduğunu görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını evli görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments