Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadınla öpüşmek

Rüyada evli kadınla öpüşmek

Rüyada evli kadınla öpüşmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada evli kadın görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının gelinlik görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kadının gelin olmak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli kadını sevmek inanca ve cesarete sahip olacağına, büyük adımlar atacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada evli kadına görücü gelmek doyasıya hasret gidereceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada evli kadını gelinlikli görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments