Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadınla evlendiğini görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, aradığı kişiyi bulacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada evli bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadınla evlendiğini görmek insanlarla tartışacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulur.

Rüyada evli kadınla evlenmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, bolluk içinde yaşamaya yorulmaktadır.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına işaret eder.

Rüyada evli bir kadının evlendiğini görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments