Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, talihinizin artacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine inanılır.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada evli kadının evlendiğini görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, şansının geri döneceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadınla evlendiğini görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, yaklaşan güzel günlere işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek her türlü konforsa sahip olunacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments