Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadını istemek

Rüyada evli kadını istemek

Rüyada evli kadını istemek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli kadını istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Rüyada evli kadını istemek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli birini istemek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada kadının evli olduğunu görmek ufkunun açılacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada iki kadınla evli olmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, kişinin tek başına kalacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada evli kadın öpmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek yüzüne kan geleceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments