Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman yapıldığını görmek

Rüyada apartman yapıldığını görmek

Rüyada apartman yapıldığını görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, bazı ortak işlere gireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman yapıldığını gördüyseniz:

  • Belli konuların nasıl çözüleceğine veya ilerleyebileceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada apartman yapıldığını görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni yapılmış apartmanlar görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine yorulur.

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman yapmak huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, parasal krizler yaşanacağına, tabiri caizse can bulacağına inanılır.

Rüyada yeni apartmanlar görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Rüyada apartman merdiveni görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada apartmanda oturmak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işarettir.

Rüyada apartman yaptırdığını görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments