Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir arkadaşının evlendiğini görmek

Rüyada evli bir arkadaşının evlendiğini görmek

Rüyada evli bir arkadaşının evlendiğini görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir arkadaşının evlendiğini gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada evli bir arkadaşının evlendiğini görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli arkadaşının evlendiğini görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlendiğini görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada evli erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments