Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek kişinin adeta gençleşeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kendine döneceğine delalettir.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek sermayesini riske etmeyeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments