Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kötü günler yaşayacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Olası iş birlikçileri, ortaklar veya ilişkilerdeki beklentiler birbirinden çok farklı olabilir.

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine inanılır.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlendiğini görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına yorulur.

Rüyada evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek parasının ve malının da artacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çok eğleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments