Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli arkadaşının evlendiğini görmek

Rüyada evli arkadaşının evlendiğini görmek

Rüyada evli arkadaşının evlendiğini görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, birikmiş parasının olacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada evli arkadaşının evlendiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu adımlar atmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz.

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına işarettir.

Rüyada evli arkadaşının evlendiğini görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, emellere ulaşılacağına, gönül kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada evli bir arkadaşının evlendiğini görmek dedikoduya, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına işarettir.

Rüyada evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, sürekli yerinde sayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments