Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli erkeğin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilere yakınlaşabilirsiniz.

Rüyada evli bir erkekle evlendiğini görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işarettir.

Rüyada evli erkeğin evlendiğini görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek zor bir dönem geçirileceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine inanılır.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına alamet eder.

Rüyada evli bir erkekle evlenmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, zorlukların artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments