Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daireye taşınmak

Rüyada daireye taşınmak

Rüyada daireye taşınmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sonra kendi işini kuracağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işaret eder.

Rüyada daireye taşınmak gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada apartman dairesine taşınmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni daireye taşınmak işlerin de hafifleyeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada daireye taşınmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada güzel daire görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir dairede oturmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada lüks daire görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah dairesi görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments