Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek giderileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek mutlu olunacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, edilen duaların tutacağına rivayet eder.

Rüyada evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına yorulur.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına inanılır.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına alamet eder.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, yeni bir hayat kurulacağına, işlere nazar değeceğine delalettir.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlendiğini görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments