Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir adamı görmek

Rüyada evli bir adamı görmek

Rüyada evli bir adamı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada evli bir adamı gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, konunun veya anlaşmanın şartları tartışma konusu olabilir.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet eder.

Rüyada evli bir adamı görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamı evli görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada evli adamı öpmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir adamın namaz kıldığını görmek ayıplanacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulur.

Rüyada yaşlı adamı genç görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, sorunların ardı ardına geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments