Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, ağlayacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru işleri yapmak veya doğru davranmak için çalışırken oldukça zorlanabilirsiniz ya da cesur olmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiği adamı evli görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada evli bir adamı görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret eder.

Rüyada evli adamı öpmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına tabir olunur.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın evlendiğini görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin adamın babasını görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayır vereceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments