Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlere tepeden bakmak

Rüyada evlere tepeden bakmak

Rüyada evlere tepeden bakmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlere tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Rüyada evlere tepeden bakmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına delalet eder.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehre tepeden bakmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine inanılır.

Rüyada denize tepeden bakmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada dağın tepesinden bakmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada tepeden denize bakmak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments