Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden denize bakmak

Rüyada tepeden denize bakmak

Rüyada tepeden denize bakmak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, geçmişi unutup geleceğine, evlat sahibi olunacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada tepeden denize bakmak gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, geçiminin zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepeden denize bakmak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada denize tepeden bakmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden şehre bakmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına inanılır.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak kötü günlerin biteceğine, başarıyla geleceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yüksek tepeden bakmak gözyaşlarının dineceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments