Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmeyi istememek

Rüyada evlenmeyi istememek

Rüyada evlenmeyi istememek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenmeyi istememek gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Rüyada evlenmeyi istememek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada görücüyü istememek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada istemeye geldiğini görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada istemeden evlendirilmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments