Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmeye niyet etmek

Rüyada evlenmeye niyet etmek

Rüyada evlenmeye niyet etmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada evlenmeye niyet etmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki değerleri boşa sarfetmeniz yüzünden kaynak sıkıntısı çekebilirsiniz.

Rüyada ev almaya niyetlenmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evlenmeye niyet etmek rızkının genişleyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev yapmaya niyetlenmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruca niyet etmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet eder.

Rüyada niyet çekmek dünya malı elde edeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruça niyetlenmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada niyetli olduğunu görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret eder.

Rüyada abdeste niyet etmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments