Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada niyetli olduğunu görmek

Rüyada niyetli olduğunu görmek

Rüyada niyetli olduğunu görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, işlerinin artacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine delalet eder.

Rüyada niyetli olduğunu gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada cuma namazına niyet etmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada denize girmeye niyetlenmek hayır ve bereketin artmasına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet eder.

Rüyada niyet çekmek insanlara yol göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okumaya niyet etmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev almaya niyetlenmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada abdeste niyet etmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına yorulur.

Rüyada hacca gitmeye niyetlenmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, dua alacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments