Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada niyet çekmek

Rüyada niyet çekmek

Rüyada niyet çekmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada niyet çekmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde aşırılıklar problemlere neden olabilir.

Rüyada niyet çekmek işlerinin kolaylaşacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada niyet etmek yokluk çekeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine rivayet eder.

Rüyada ev yapmaya niyetlenmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işarettir.

Rüyada abdeste niyet etmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Rüyada umreye gitmeye niyet etmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacca gitmeye niyetlenmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet eder.

Rüyada namaz için niyet etmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Rüyada hacca gitmeyi niyet etmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments