Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdeste niyet etmek

Rüyada abdeste niyet etmek

Rüyada abdeste niyet etmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, gün sayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, geçim kaygısı duymayacağına yorulur.

Rüyada abdeste niyet etmek gördüyseniz:

  • Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir.

Rüyada abdeste niyet etmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada abdeste niyetlenmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest almaya niyet etmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruca niyet etmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada namaza niyet etmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada denize girmeye niyetlenmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cuma namazına niyet etmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayatının alt üst olacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulur.

Rüyada hacca niyet etmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments