Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev yapmaya niyetlenmek

Rüyada ev yapmaya niyetlenmek

Rüyada ev yapmaya niyetlenmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev yapmaya niyetlenmek gördüyseniz:

  • Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada ev almaya niyetlenmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlenmeye niyet etmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına işaret eder.

Rüyada ev yapmaya niyetlenmek canın derdine düşeceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cuma namazına niyet etmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşana niyet çektirmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, daha zengin hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruca niyet ettiğini görmek elde bulunan imkânların artacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada niyetli olmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments