Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev almaya niyetlenmek

Rüyada ev almaya niyetlenmek

Rüyada ev almaya niyetlenmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada ev almaya niyetlenmek gördüyseniz:

  • Plan değişikliği yapmak ya da bazı mevcut düzenlemeleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ev almaya niyetlenmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada abdest almaya niyet etmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulur.

Rüyada evlenmeye niyet etmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, onlar sayesinde kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada ev yapmaya niyetlenmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz için niyet etmek onların başarıları ile övüneceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada umreye niyetlenmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, masumluğunu ispat edeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulur.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek bir sıkıntıya girmeye, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine inanılır.

Rüyada oruça niyetlenmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments