Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruça niyetlenmek

Rüyada oruça niyetlenmek

Rüyada oruça niyetlenmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruça niyetlenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Rüyada oruca niyet ettiğini görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada oruca niyet etmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada oruç tutmaya niyet etmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, varlıklı kimse olacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işarettir.

Rüyada oruça niyetlenmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, eşyaların yenileneceğine delalettir.

Rüyada oruç için niyet etmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada umreye niyet etmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşana niyet çektirmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments