Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına söz kesmek

Rüyada kızına söz kesmek

Rüyada kızına söz kesmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada kızına söz kesmek gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Rüyada kızına söz kesmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz kesmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, kazancın katlanacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada evlenmek için söz kesmek günahlara, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kızını sözlemek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının tırnağını kesmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının saçını kesmek kazancının katbekat artacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kesesinin dolacağına rivayet eder.

Rüyada kızın boğazını kesmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments