Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek işlerin düzgün gideceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için çıtayı yükseltebilirsiniz.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine inanılır.

Rüyada kızına söz kesmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada söz kesmek hayırlı kararlar alacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine işarettir.

Rüyada evlenmek için söz kesmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını sözlenmiş görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada söz alışverişi yapmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sözlenen birini görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kıl sözü duymak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments