Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz kesmek

Rüyada söz kesmek

Rüyada söz kesmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz kesmek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Rüyada söz kesmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmek için söz kesmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret eder.

Rüyada kızına söz kesmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada baba sözü dinlememek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz kavga etmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kötü günlerin arkada kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzük görmek sorunlarını gidereceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet eder.

Rüyada söz dalaşına girmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments