Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip hamile kalmak

Rüyada evlenip hamile kalmak

Rüyada evlenip hamile kalmak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada evlenip hamile kalmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada evlenip hamile kalmak yaşam sevincinin geri geleceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalettir.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada evlenmeden hamile kalmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kalmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, işlerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak çekilen acıların unutulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments