Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını görmek

Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını görmek

Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, karamsarlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, sabit geliri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Size en fazla uyan yoldan ilerlemelisiniz.

Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını görmek müjdeli bir haber alacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe hamile kalmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, gönlünce bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hedeflerini tutturacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden hamile kalmak yalnız hissetmeye, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ikizlere hamile kalmak rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments