Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmeden hamile kalmak

Rüyada evlenmeden hamile kalmak

Rüyada evlenmeden hamile kalmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yokluk çekeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenmeden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Rüyada evlenmeden hamile kalmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Rüyada evlenip hamile kalmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada abiden hamile kalmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak onlara değer vereceğine, zorlukları aşacağına, bunun için her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmek hamile kalmak dış ticarete atılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kendini hamile kaldığını görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, hayattan her istediğini alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments