Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kalmak ve doğurmak

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına yorulur.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların, planların veya projelerin çok fazla üzerine düşüyor olabilirsiniz.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak birçok ortaklık kurulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile doğurmak kötü kişilerden uzak durulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet eder.

Rüyada hamileyi doğurmuş görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını doğurtmak iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada hamile birinin ikiz doğurduğunu görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, yaşama sevincine kavuşacağına inanılır.

Rüyada hamile olup doğuramadığını görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, ibadete ağırlık verileceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada hamile olmak ama doğuramamak planların tutmayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments