Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayallerinin suya düşeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada önceki eve taşınmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, gönlünce harcama yapmasına işaret eder.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine inanılır.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada önceki oturduğu evi görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet eder.

Rüyada ölmeden önce şehadet getirmek onlara sanat öğreteceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments