Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenen birine altın takmak

Rüyada evlenen birine altın takmak

Rüyada evlenen birine altın takmak önemli kararlar alınacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada evlenen birine altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada evlenen birine altın takmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak iftiraya maruz kalınacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada altın bulmak ve takmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz altın takmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hayırlı işe, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının altınını takmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın halhal takmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kola altın saat takmak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada birine altın kolye takmak saygı değer bir konuma çıkacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments