Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz altın takmak

Rüyada beyaz altın takmak

Rüyada beyaz altın takmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, düşmanından kurtulmaya, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hane içine ay doğacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına yorulur.

Rüyada beyaz altın takmak gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada beyaz altın kolye takmak zenginliğinin, konforunun artacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz altın alyans takmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz altın bilezik takmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz altın takmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz altın yüzük takmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın takı takmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada altın küpe yüzük takmak şansın ve bahtın da açılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, karalar bağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın halhal takmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments