Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola altın saat takmak

Rüyada kola altın saat takmak

Rüyada kola altın saat takmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, borçlarının kapacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kola altın saat takmak gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Rüyada kola altın saat takmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalettir.

Rüyada kola saat takmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet eder.

Rüyada saati kola takmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, kısmetinin hep açık olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ kola saat takmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada sağ kola altın bilezik takmak yeni çalışmalar yapılacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına delalettir.

Rüyada kola altın bilezik takmak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, rahat erileceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kola altın künye takmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol kola bilezik takmak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments