Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine altın kolye takmak

Rüyada birine altın kolye takmak

Rüyada birine altın kolye takmak insanlarla iç içe olacağına, yani babasına benzeyeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada boynuna altın kolye takmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada birine altın kolye takmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada altın kolye takmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada geline altın kolye takmak parasının pul, malının da hiç olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sürekli tartışacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına altın kolye takmak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments