Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane altın bilezik takmak

Rüyada üç tane altın bilezik takmak

Rüyada üç tane altın bilezik takmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, mutluluğunun artacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Rüyada dört tane altın bilezik takmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane bilezik takmak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına alamet eder.

Rüyada dört tane altın bilezik görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada iki tane altın bilezik görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane altın yüzük takmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments