Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulmak ve takmak

Rüyada altın bulmak ve takmak

Rüyada altın bulmak ve takmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, insan sevindireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bulmak ve takmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin diğer yollarına konsantre olarak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

Rüyada altın yüzük bulmak ve takmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada altın bulmak ve takmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, güzel günlere kavuşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işarettir.

Rüyada altın bulmak ve görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kazancının tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşın altında para bulmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada büyük altın bulmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada işlenmemiş altın bulmak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada mezarda altın bulmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments