Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altınını takmak

Rüyada başkasının altınını takmak

Rüyada başkasının altınını takmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının altınını takmak gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Rüyada altın para takmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, itibarını zedeleyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz altın alyans takmak işlerinde çok başarılı olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağa altın küpe takmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kulağa altın takmak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın gözlük takmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada evlenen birine altın takmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet eder.

Rüyada altın lira takmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, anne babaya müjde verileceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments