Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlendiği kişiyi görememek

Rüyada evlendiği kişiyi görememek

Rüyada evlendiği kişiyi görememek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada evlendiği kişiyi görememek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmalı ya da önem vermelisiniz veya tam tersi, tüm ilginizi onların isteklerine yönelttiyseniz kendi ihtiyaçlarınıza ya da işlerinize odaklanmalısınız.

Rüyada evlendiği kişiyi görememek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi görememek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kişinin yüzünü görememek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, büyük işlere imza atacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işarettir.

Rüyada göremediğini görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments