Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi görememek

Rüyada sevdiği kişiyi görememek

Rüyada sevdiği kişiyi görememek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi görememek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da hareket ettiğiniz kişilerin gizli planları olabilir.

Rüyada sevdiği kişiyi görememek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek aşının da çoğalacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Rüyada evlendiği kişiyi görememek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, karşılığını bulacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kişinin yüzünü görememek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments