Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlendiği kişiyi görememek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sıkıntılarını aşacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi görememek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişinin yüzünü görememek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments