Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göremediğini görmek

Rüyada göremediğini görmek

Rüyada göremediğini görmek bazı engellerle karşılaşacağına, köşeye sıkıştıracağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, gitmediği yerlere gideceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada göremediğini gördüyseniz:

  • İş birliklerine açık olmalı, yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada deniz gören ev almak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçiminin kolaylaşacağına, esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işaret eder.

Rüyada deniz gören ev satın almak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, işlerinin istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada kişinin yüzünü görememek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ekmeğinin artacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine işaret eder.

Rüyada rüya gören birini görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, ilerleyemeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünü görememek alınan borçların ödenemeyeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, rahatının bozulacağına işarettir.

Rüyada insanların yüzünü görememek başarılarının tadına varacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments