Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun yağması görmek

Rüyada yağmurun yağması görmek

Rüyada yağmurun yağması görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun yağması gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağması görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada denize yağmur yağması görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, sağlık problemleri içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments