Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazın kar yağması görmek

Rüyada yazın kar yağması görmek

Rüyada yazın kar yağması görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yazın kar yağması gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada yazın kar yağmasını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazın kar yağması görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazın lapa lapa kar yağdığını görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, maddi gücünü yitireceğine rivayet eder.

Rüyada yazın ortasında kar görmek iş yeri sahibi olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazın ortasında kar yağdığını görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kötüyse düzeleceğine delalettir.

Rüyada yazın yağan kar görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazın kışlık görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, rızkın artacağına işaret eder.

Rüyada yazın yağmur yağdığını görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments