Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yağmur yağmasını görmek

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, unvan sahibi olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kafasının da rahat edeceğine, başka işler deneyeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yağmur yağmasını gördüyseniz:

  • Size yapılan önerileri iyice düşünüp, süzgeçten geçirmelisiniz.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet eder.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, ruhunun dinleneceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağması görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ruhen rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağmasını görmek gamsız bir hayat süreceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işarettir.

Rüyada denize yağmur yağması görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, çok iyi işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments