Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tavanını silmek

Rüyada evin tavanını silmek

Rüyada evin tavanını silmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin tavanını silmek gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evin tavanını silmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavan silmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin tavanına çıkmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, onların güvenini sarsacağına yorulur.

Rüyada evin tavanını temizlemek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin tavanını görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin tavanının çöktüğünü görmek malının ve parasının çoğalacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada evinin tavanının çöktüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına tabir olunur.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments